i-Mover

i-Mover: Slimme mobiliteitsoplossingen

i-Mover is een collectie van mobiliteitsproducten voor mensen met een fysieke beperking. De collectie omvat moderne rolstoelen, mobiliteit voor buiten en accessoires die standaard rolstoelen weer mobiel maken.
We zorgen ervoor dat mensen met een fysieke beperking weer van het buitenleven en hun vrijheid kunnen genieten met onze innovatieve producten.

i-Mover Rid-e: Een volledig electrische rolstoel voor gebruik buitenshuis

IMS Medical introduceert de Rid-e. Deze volledig electrische rolstoel is ontwikkeld door motorcoureur Ivo Kastan. Ivo heeft 9 keer deelgenomen in de Dakar rally.

Zijn jarenlange kennis en ervaring in de racerij is ook duidelijk terug te vinden in het ontwerp van dit revolutionaire product. Het is een unieke combinatie van een stabiel en robuust chassis, een anatomische gevormde en comfortabele zitting en een zéér krachtige elektronische aandrijving met grote accu-capaciteit.

Met een topsnelheid van 45 km per uur en een bereik van rond de 80 km zijn berijders van de Rid-e -ondanks hun fysieke beperkingen- in staat om comfortabel en snel grote afstanden af te leggen over alle soorten wegen en paden. De Rid-e is leverbaar in verschillende kleuren en met verschillende opties. Bij levering wordt de maximum snelheid aangepast aan de behoefte van de gebruiker.

i-Mover Kury: Op maat gemaakte rolstoelen

De Kury is een betaalbare en comfortabele (elektrische) rolstoel. De Kury range heeft veel verschillende type rolstoelen. Gericht op kinderen en volwassenen. Beschikbaar in eigen kleuren of trendy designs.

Het is mogelijk om zowel een vast als een opvouwbaar frame te bestellen. De Kury rolstoelen zijn duurzaam en comfortabel.

IMS Medical heeft een uitbreiding op deze rolstoel ontwikkeld zodat het een volledig elektrische bestuurbare rolstoel wordt waarmee het mogelijk wordt om zonder assistentie te rijden.

i-Mover Power Kit: Maak van je eigen rolstoel een volledig elektrisch bestuurbare rolstoel

IMS Medical introduceert de laatste technologische ontwikkeling in rolstoelen: De i-Mover Power Kit.

Met de i-Mover Power Kit kan elke rolstoel een volledig elektrische besturing krijgen. De Power Kit is door en door getest en kan ook ook met onze range Kury rolstoelen worden geleverd, zodat u een volledig elektrisch bestuurbare (opvouwbare) rolstoel kunt krijgen.

Distributeurs en partners

We are always looking for options to expand our global reach. Do you think our products can be valued in your market? Then don't hestitate to contact us.

Over IMS Medical

Laatste nieuws updates

  • De Severo 3.0
    De Severo 3.0
    IMS Medical introduceert de Severo 3.0. De voortdurende ontwikkeling van de Severo heeft...

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Neem contact op

IMS MEDICAL
Industrieweg 1 F
1613 KT Grootebroek

Telefoonnummer +31 (0)228 56 10 40
Faxnummer +31 (0)84 839 44 18

E-mail: info@imsmedical.nl