Een paar voorbeelden van onze innovaties in de healthcare sector:

I-Mover

Slimme mobiliteitsoplossingen

i-Mover is een collectie van mobiliteitsproducten voor mensen met een fysieke beperking. De collectie omvat moderne rolstoelen, mobiliteit voor buiten en accessoires die standaard rolstoelen weer mobiel maken. Lees meer

Severo

Vermaalt pillen in seconden tot fijn poeder

Wanneer het slikken van pillen moeilijk gaat, dan is de Severo elektrische medicijnmaler de beste en veiligste oplossing voor patiënten en verpleegkundigen. De Severo medicijnvermaler wordt gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen en dieren klinieken over de hele wereld waar inname van medicatie een probleem is en efficiency en veiligheid van patiënten en medewerkers een eerste prioriteit. Lees meer

IMS Medical wint

PPI 2014 Beddenwasstraat voor ziekenhuizen

De eerste gerobotiseerde beddenwasstraat voor ziekenhuisbedden maakt bedden beter en veiliger schoon. En vermindert de doorlooptijd, het gebruik van reinigingsmiddelen en energiegebruik. Dit product is in samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum ontwikkeld en ontving een EU innovatieprijs in 2014. Lees meer

Movero (Ontwikkelingsfase)

Elektrische aandrijving voor trolleys en ziekenhuisbedden

Word partner van IMS

IMS is altijd op zoek naar gemotiveerde partners bij het ontwikkelen en commercialiseren van haar producten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

IMS Medical B.V. is een innovatieve organisatie die midden in de samenleving staat. Zij neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheden ook zéér serieus.

 • Laag energieverbruik: De energievoorziening op kantoor en in de fabriek is voor het belangrijkste deel opgewekt door zonne-panelen op het dak.
 • Circulaire economie Oude producten worden ingezameld en zo mogelijk een tweede leven gegeven. Goede onderdelen worden hergebruikt en overige delen worden gescheiden en zoveel als mogelijk gerecycled.
 • Maatschappelijke betrokkenheid: IMS draagt actief bij aan de opleiding van -en werkverschaffing aan- kwetsbare groepen in onze samenleving. Zij is hiervoor uitgeroepen tot MVO Proud Partner door WerkSaam West-Friesland.

IMS Medical B.V. streeft naar meer veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie in de zorg.

Ten behoeve van de patiënten, personeel en opdrachtgevers ontwikkelt IMS Medical gestandaardiseerde producten en oplossingen die wereldwijd bijdragen aan de duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid van de werkruimtes en processen in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

 • Recente ontwikkelingen

  • De Severo 3.0
   De Severo 3.0
   IMS Medical introduceert de Severo 3.0. De voortdurende ontwikkeling van de Severo heeft...

Distributeurs en partners

We are always looking for options to expand our global reach. Do you think our products can be valued in your market? Then don't hestitate to contact us.

Over IMS Medical

Laatste nieuws updates

 • De Severo 3.0
  De Severo 3.0
  IMS Medical introduceert de Severo 3.0. De voortdurende ontwikkeling van de Severo heeft...

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Neem contact op

IMS MEDICAL
Industrieweg 1 F
1613 KT Grootebroek

Telefoonnummer +31 (0)228 56 10 40
Faxnummer +31 (0)84 839 44 18

E-mail: info@imsmedical.nl